close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hytteost med citron, persille og hasselnødder

Hytteost med citron, persille og hasselnødder

Til bagte kartofler eller vendt i pasta

Ingredienser

Hertil
  • 10 bagte bagekartofler
Pynt
  • bredbladet persille
  • 10 portioner
  • 15 minutter

Vend hytteost, citronskal, persille, hasselnødder, salt og peber godt sammen. Smag til.

Fordel hytteostblandingen i de bagte kartofler og pynt med persille.

Tips:

Hvis du ønsker din hytteost en anelse mere fast i konsistensen, kan du tilsætte lidt citronsaft.

Energi 10760 kJ
Protein 18%
Kulhydrat 64%
Fedt 18%