close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hytteost med grillet peberfrugt

Hytteost med grillet peberfrugt

Servér til pasta med tomatsauce eller sammen med bagte kartoffelbåde og tzatziki

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 10 g olie
Kødboller med hytteost og grillet peberfrugt
  • 1 kg hakket oksekød (ca. 6 % fedt)
  • 1 æg
  • 50 g hvedemel
  • 15 g fintrevet hvidløg
  • 10 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 0 portion
  • 30 minutter

Del peberfrugterne og læg dem med skindsiden opad på en ovnplade med staniol. Pensl skindet med olie. Grill peberfrugterne til de er sorte ca. 10 min. ved 300°. Afkøl dem let og tag skindet af. Hak dem groft.

Vend de hakkede, grillede peber-frugter sammen med hytteost, salt og peber. Smag til.

Kødboller med hytteost og grillet peberfrugt

Kør kødet sejt med salt. Bland det med hytteostblandingen, æg, hvedemel, hvidløg og peber. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 30 min. Form farsen til 40 kødboller og læg dem på et stykke bagepapir i en gastronorm. Steg kødbollerne ca. 10 min. ved 175°.

Energi 2790 kJ
Protein 44%
Kulhydrat 24%
Fedt 32%