close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hytteost popkorn

Hytteost popkorn

Sjove og anderledes popkorn til den lille snack eller som element i den kreative dessert.

Ingredienser

  • 500 g rapsolie
  • 5 g fint salt
  • 1 portion
  • 65 minutter

Kom hytteosten i en sigte og hæld den over med koldt vand. Vask godt så lagen forsvinder. Lad hytteostkornene dryppe godt af og fordel dem på plader med silikonemåtter. Bag hytteostkornene i ca. 24 timer ved 45° - uden varmluft og hvis muligt 0% fugtighed.

Lad rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ca. 180°. Frittér ca. 10 blanke og dehydrede hytteostkorn af gangen i ca. 5 sek. - eller til de popper. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir - gentag med resten, drys med salt og server straks.

Energi 3780 kJ
Protein 26%
Kulhydrat 5%
Fedt 69%