close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ingefærkager med brie, dadler og pære

Ingefærkager med brie, dadler og pære

De krydrede, sprøde ingefærkager er fulde af smag og sprødhed og giver god kontrast til de cremede oste. Også blå ost går fantastisk i denne udgave med pærer og dadler.

Ingredienser

Ingefærsmåkager
  • 200 g Castello® økologisk brie
  • 100 g dadler , fx medjool
  • 150 g modne pærer
  • 1 portion
Ingefærsmåkager

Opløs gær og natron i ægget. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det hele hurtigt sammen. Tilsæt evt. lidt mere æg, hvis dejen smuldrer. Del dejen i 2 portioner. Rul dem til ca. 35 cm lange stænger (ca. 1½ cm tykke). Læg dem på en plade med bagepapir. Tryk stængerne flade ca. 3 cm i bredden og bag dem - til de er brune og sprækkede i skorpen. Tag kagerne ud og skær dem straks i ca. 2 cm skrå brede skiver - på et skærebræt. Afkøl godt og opbevar dem i kagedåser.

Ost og frugt

Skær brien i ca. 20 små firkanter og dadler og pærer i mindre både. Server kagerne sammen med brie, dadler og pærer – det er smukt at anrette dem som små canapeer på store træbrætter til ”selvbetjening”.

Tip

I stedet for brie kan du bruge Arla Unika® Sirius.

Bagetid

10-15 min. ved 190°.

Energi 9870 kJ
Protein 10%
Kulhydrat 53%
Fedt 37%