close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Iskaffe med blåbærsirup

Iskaffe med blåbærsirup

Anderledes og skøn kombination af blåbær, espresso og mælk. Giver både raffineret smag og smukt udseende.

Ingredienser

  • 50 g isterninger
  • 120 g sødmælk
  • 20 g blåbærsirup
  • 1 stykke dobbelt espresso
  • 1 portion
  • 15 minutter

Kom isterninger og mælk i et højt glas. Hæld blåbær siruppen over mælken og slut med espressoen. Server iskold.

Tip

Blåbærsiruppen kan lagre i et udhulet kirsebærtræ eller kommes på egefade. Dette giver iskaffen en mere fyldig og intens smag.

Energi 610 kJ
Protein 12%
Kulhydrat 58%
Fedt 30%