close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Iskaffe med koldbryggede ferskner

Iskaffe med koldbryggede ferskner

Espresso, mælk og ferskner giver en skøn og intens iskaffe med søde frugttoner.

Ingredienser

  • 150 g ferskner uden sten
  • 1 stykke dobbelt espresso
  • 150 g kold sødmælk
  • 50 g isterninger

Kom fersken, espresso, årstidsmælk og isterninger i en termomixer og blend. Hældes i glas med is.

Tips

Tip: Du kan med fordel brygge en stor portion espresso og lade fersknerne trække i kaffen i flere dage, det giver iskaffen en mere intens smag. Du kan erstatte mælken med kefir, for en mere cremet og frisk kaffe.

Energi 730 kJ
Protein 16%
Kulhydrat 50%
Fedt 34%