close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Iskaffe med vanilje

Iskaffe med vanilje

Denne cremede og skummende drik er et lækkert indslag i kaffepausen eller til mødet. Den blendede hytteost giver drikken en skøn konsistens som på en gang er både tæt og let. Blenderen binder luften i drikken, så den skal drikkes med det samme. Alternativt kan iskaffen serveres i en flaske, og omrystes inden den hældes op.

Ingredienser

  • 1 portion
  • 30 minutter

Smelt kaffepulveret i det kogende vand og bland det herefter med det iskolde vand. Kom kaffe, vaniljesukker, hytteost, mælk og isterninger i et blenderglas og blend det ved højeste hastighed i et par minutter til hytteosten er blendet helt ud og drikken er glat og skummende. Server straks i høje glas med sugerør og evt. en skive appelsin på kanten af glasset.

Energi 860 kJ
Protein 38%
Kulhydrat 43%
Fedt 19%