close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Iskold hindbær-verbenadrik med vanilje

Iskold hindbær-verbenadrik med vanilje

Ingredienser

  • 300 g friske eller frosne hindbær
  • 10 g blade af citronverbena / jernurt eller mynte
  • 500 g kogende vand
  • 40 g honning
  • 2 g vaniljepulver
  • 20 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 10 portioner

Bruger du friske hindbær, så kom dem i fryseren et par timer, gerne løsfrosne, så blenderen lettere kan håndtere dem. Bruger du frosne hindbær så giv dem et opkog som anbefalet af Fødevarestyrelsen. Fyld puréen i isterningbakker eller gastrobakker i et tyndt lag, og sæt på frost. Kom citronverbena/jernurt eller mynteblade i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad teen trække i ca. 10 min. Stil den til afkøling i køleskabet. Kom iskold te, frosne hindbær, honning og vanilje i blenderen og blend til en ensartet drik. Tilsæt til sidst fløden og blend hurtigt. Smag evt. til med ekstra honning og server iskold i små glas.

Energi 1540 kJ
Protein 5%
Kulhydrat 67%
Fedt 28%