close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Jordbær med fløde og estragonsukker

Jordbær med fløde og estragonsukker

En af Danmarks mest elskede desserter – Jordbær med fløde. Når det er sommer i Danmark og jordbærrene topper, så findes der ikke sødere og bedre smagende bær. Her har jordbærrene fået et lille tvist i form af grønt drys estragonsukker.

Ingredienser

  • 1 kg rengjorte jordbær
  • 20 g estragon
  • 100 g sukker
  • 400 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 10 portioner

Vask og tør estragon grundigt. Tør evt. i et viskestykke. Dette er meget vigtigt, da sukkeret vil klumpe, hvis der er for meget væske ved estragonen. Pluk estragon groft og kør den sammen med sukker i en foodprocessor til et grøn og duftende sukker.

Server jordbær i glas eller dybe tallerkner med grønt sukker og fløde på toppen.

Energi 9430 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 35%
Fedt 62%