close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Jordbær med fløde og estragonsukker

Jordbær med fløde og estragonsukker

En af Danmarks mest elskede desserter – Jordbær med fløde! Når det er sommer i Danmark og jordbærrene topper, så findes der ikke sødere og bedre smagende bær. Her har jordbærrene fået et lille tvist i form af grønt drys estragonsukker. Håber du vil tage godt i mod dem.

Ingredienser

  • 1 kg jordbær
  • 400 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g sukker
  • 20 g estragon
  • 10 portioner

Vask jordbærrene med blomst på, dryp dem godt af og nip blomsten af. Vask og tør estragon grundigt. Tør evt. i et viskestykke, så der slet ikke er noget vand i. Dette er meget vigtigt, da sukkeret vil klumpe, hvis der er for meget væske ved estragonen. Pluk estragon groft og kør den sammen med sukker i en foodprocessor til et grøn og duftende sukker. Server jordbær i glas eller dybe tallerkner med grønt sukker og fløde på toppen. Servering: Som dessert eller noget sødt til kaffen.

Energi 9430 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 35%
Fedt 62%