close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Jordbærkoldskål med hyldeblomst, sprød rugbrød og lakrids

Jordbærkoldskål med hyldeblomst, sprød rugbrød og lakrids

Ingredienser

Sprød rugbrødsmysli
  • 200 g fuldkornsrugbrød (små tern)
  • 30 g kokosnødder (flager)
  • 5 g engelsk lakrids (knust)
  • 10 portioner

Kom jordbær og sukker i en robot foodprocessor. Blend et øjeblik til jordbærrene er hakket i mindre stykker. Bland kærnemælk, yoghurt, hyldeblomstsaft og de hakkede jordbær godt sammen. Stil koldskålen tildækket på køl indtil servering. 

Sprød rugbrødsmysli: Kom rugbrødsternene i en gastronombakke og rist dem sprøde i ovnen. Ca. 15 min. ved 160° (varmluft). Tilsæt kokosflager og rist dem med de sidste 2 min. Vend de sprøde rugbrødstern med lakrids.

Server jordbærkoldskålen sammen med den sprøde rugbrøds-mysli.

Energi 8850 kJ
Protein 19%
Kulhydrat 70%
Fedt 11%