close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Kartoffelbrød med kartoffelsalat og røget laks

Kartoffelbrød med kartoffelsalat og røget laks

Ingredienser

  • 10 kartoffellandstykker
  • 20 skiver norsk, røget laks
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 600 g kartofler (rå tern 15x15 mm)
  • 1 1 lille bundt løvstik
  • 50 g forårsløg i skiver
  • 100 g radiser i skiver
  • 1 bundt purløg
  • 2 2 fed hvidløg
  • 2 spsk sød sennep
  • 5 brøndkarse
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Kartoflerne koges i saltet vand med løvstikke, de skal være al dente, 14-16 min. Kartoflerne afkøles og sættes på køl. Hytteost, forårsløg, radiser, finthakket purløg, knust hvidløg og sød sennep røres sammen og smages til med salt og peber. Kartoflerne vendes i dressingen og der smages til med salt og peber. Brødet varmes i ovn og flækkes, kartoffelsalat, laks og brøndkarse fordeles og de samles. Serveres straks.

Protein 23%
Kulhydrat 58%
Fedt 19%