close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Kartoffelsalat med peberrodsskyr

Kartoffelsalat med peberrodsskyr

Tilbehør

Ingredienser

  • 150 g rødløg i halve skiver
  • 5 g groft salt
Peberodsskyr
  • 1 kg kogte skrællede, eller pillede kartoffel
  • 300 g bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • 20 g strimlet bredbladet persille
  • 10 portioner

Knug løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde.

Peberrodsskyr: Rør skyr, peberrod, honning og salt sammen.

Vend skyrdressingen med kartofler, bønner, løg og persille (gem lidt bønner, løg og persille til pynt). Tilsæt evt. vand, hvis kartoffelsalaten er for fast.

Energi 7470 kJ
Protein 25%
Kulhydrat 64%
Fedt 11%