close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Kefirmarinerede svinekoteletter

Kefirmarinerede svinekoteletter

Det er ikke boller i karry, men det er svin og karry og det er en skøn kombinaton.

Ingredienser

  • 1850 g svinekoteletter (ca. 10 stk)
  • 28 g olivenolie
  • 75 g lys sirup
  • 7,5 g havsalt
  • friskkværnet peber
Pynt
  • bredbladet persille
  • 1 portion
  • 45 minutter

Lad olien blive godt varm i panden. Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side og tag dem op.

Tilsæt smørret og lad det bruse af. Bland hvidløg, karry og timiankviste godt i smørret og tilsæt majs og pærer. Lad det stege ved jævn varme i ca. 2 min.

Tilsæt sirup, salt og peber og vend det godt rundt i pærer og majs. Læg koteletterne i blandingen og lad dem stege med, stadig ved jævn varme, i ca. 12 min. - vend koteletterne af og til. Når de er let fjedrende at trykke på skal de op igen sammen med majs og pærer. Kasser timiankviste og hvidløg og kog panden af med kefir. Når saucen skiller skal du tilsætte limesaft og smage til. Hæld saucen over koteletter, majs og pærer. Pynt med persille og server straks.

Tip

Du kan skære koteletterne i mindre stykker ved serveringen.

Energi 27470 kJ
Protein 26%
Kulhydrat 13%
Fedt 61%