close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Kefirmarinerede wings

Kefirmarinerede wings

En lækker lille snack til gæsterne med hot masala.

Ingredienser

  • 400 g ESSENS Kefir
  • 12 g tandoori masala
  • 6 g hvidløg
  • 5 g havsalt
  • 700 g kyllingevinger
  • 100 g limefrugter i både
  • 10 g røde chilipebre i tynde ringe
  • 10 g friske korianderblade
  • 1 portion
  • 780 minutter
Marinerede kyllingevinger

Rør kefir med tandoori, hvidløg og salt sammen og kom det i en pose sammen med kyllingevingerne. Lad dem marinere til næste dag - eller ca. 12 timer.

Tag kyllingevingerne op af marinaden og læg dem i et smurt ovnfastfad. Steg kyllingevingerne midt i ovnen til de er sprøde. Server straks de hotte wings med lime og chili. Pynt med koriander og drys med havsalt.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 180° - traditionel ovn.

Energi 3330 kJ
Protein 38%
Kulhydrat 5%
Fedt 57%