close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Kvark semi freddo

Kvark semi freddo

Ingredienser

  • 50 g pasteuriserede æggeblommer
  • 60 g sukker
  • 15 g vaniljesukker – gerne hjemmelavet
  • 250 g Arla® kvark 0,2%
  • 50 g sukker
  • 100 g pasteuriserede æggehvider
  • 30 g sukker
  • 0 portion
  • 30 minutter

Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en røreskål og pisk ved høj hastighed i ca. 5 min. eller til massen er tredoblet.

Pisk ligeledes sukker og kvark luftigere og blank ca. 5 min. ved højeste hastighed. Bland de to piskede masser godt sammen.

Pisk æggehvider og sukker stiv i en hel ren skål og vend det forsigtigt i ægge/kvark massen. Fyld isen i små glas, skåle eller plastikbøtter og stil på frost natten over.

Pisk sukker og kvark luftigere og blank ved højeste hastighed.

Kvark-blandingen blandes med piskede æggeblommer, sukker og vaniljesukker.

Fold piskede æggehvider i massen af 2 gange.

Hvis du vil servere kvark semi freddo i skiver: Hæld og ryst massen på plads i fx små slikboxe klar til frysning.

Skær semi freddoen ud med en varm kniv og pynt fx med ristede havregryn.

Semi freddo er italiensk og betyder halvfrossen.

Tips

Indfrys i portionsskåle klar til servering.

Energi 4190 kJ
Protein 21%
Kulhydrat 67%
Fedt 12%