close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Landstykker med syltet digekrone

Landstykker med syltet digekrone

Ingredienser

  • 500 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 1 liter koldpresset rapsolie
  • 10 stilke rosmarin
  • 1 1 håndfuld enebær
  • 6 6 -7 kartoffellandstykker
  • 10 portioner

Osten skæres i tern, vendes med rosmarin og enebær. Overhældes med rapsolie og trækker tildækket på køl 4 uger. Brødet skæres i grove stykker og steges sprødt på pande i lidt olie fra osten. Serveres lun med den syltede ost. Den resterende olie kan bruges til dressinger og stegning mv.

Protein 20%
Kulhydrat 36%
Fedt 44%