close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Lette flødekartofler med intens smag

Lette flødekartofler med intens smag

Ingredienser

  • 3 kg skrællede bagekartofler - skåret i tynde skiver
  • 500 g zittauerløg - skåret i tynde skiver
  • 12 g finthakket timian
  • 10 g paprika
  • 25 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g vand
  • 1 liter Kløver® Madlavningsfløde 15%
  • 10 portioner

Læg kartofler, løg, timian, paprika, salt og peber taglagt i en halv gastronom. Hæld vandet ved og læg en bageplade eller alufolie over. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 45 min ved 180°. Tag pladen af og hæld fløden over kartoflerne. Bag dem færdige de sidste 15 min. uden låg. Lad kartoflerne hvile i ca. 10 min.

Energi 18130 kJ
Protein 10%
Kulhydrat 57%
Fedt 33%