close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Marengs med hindbær, jordbær og skyr-fløde

Marengs med hindbær, jordbær og skyr-fløde

Ingredienser

  • 300 g æggehvider
  • 100 g sukker
  • 20 g æbleeddike
  • 70 g bløde tørrede abrikoser - skåret i små stykker
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 20 g vaniljesukker
  • 300 g hindbær
  • 200 g ribs
  • 10 portioner

Pisk sukker og æggehvider helt stift og sejt. Kør abrikoserne på en foodprocessor sammen med eddiken og vend forsigtigt ned i marengsen. Smør marengsen ud på bagepapir i den ønskede størrelse og bag ved 100 grader 60-90 minutter. Bunden må ikke tage farve og skal være helt sprød. Afkøl marengsbunden. Pisk fløden stift og vend med skyr og vanillesukker. Anret marengsbunden på et fad, smør skyr-fløden ud over bunden og drys med hindbær og ribs. Server straks.

Energi 7630 kJ
Protein 13%
Kulhydrat 46%
Fedt 41%