close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Meunierestegt rødspætte med græskar og hytteost

Meunierestegt rødspætte med græskar og hytteost

Ingredienser

  • 10 10 meunierestegt rødspætter
  • 100 g syltede græskar
  • 100 g syltede drueagurker
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 3 3 hårdkogte æg
  • 5 stilke dild
  • 2 2-3 spsk. sød sennep
  • koldpresset rapsolie
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Græskar, agurker og æg skæres i små tern og vendes med hytteost, hakket dild og sød sennep, smag til med salt og peber. Fiskene bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved. 200°C. Serveres straks.

Protein 55%
Kulhydrat 25%
Fedt 20%