close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Mexicansk kylling med farverig salat

Mexicansk kylling med farverig salat

Ingredienser

Salat
  • 400 g fintsnittet savojkål
  • 400 g mangofrugter i mindre tern
  • 300 g røde peberfrugter i mindre tern
  • 20 g ristede sesamfrø
  • 25 g grofthakkede korianderblade
  • 40 g limesaft
  • 40 g flydende honning
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
Dressing
Pynt
  • korianderblad
Hertil
  • 500 g brune ris
  • 10 portioner

Kom kyllingestykkerne i et fad og krydr med salt og peber. Knus majschipsene og bland dem med revet ost. Fordel salsaen på kyllingestykkerne og drys med ost og knuste chips. Bag kyllingestykkerne i ovnen i ca. 30 min. ved 200°.

Salat:

Bland kål, mango, peberfrugt og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til og anret.

Dressing:

Bland fraiche, chilisauce og salt sammen. Smag til.

Pynt de sprøde kyllingestykker med friske korianderblade og server sammen med salat,dressing og grove ris.

Energi 21675 kJ
Protein 24%
Kulhydrat 48%
Fedt 28%