close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Müslibar med kokos og tørrede tranebær

Müslibar med kokos og tørrede tranebær

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g flydende honning
  • 125 g havregryn
  • 20 g solsikkekerner
  • 20 g hørfrø
  • 30 g græskarkerner
  • 40 g kokosmel
  • 50 g hakkede tørrede tranebær - eller andre tørrede frugter
  • 40 g hakkede mandler
  • 10 portioner

Bland fløde og honning i en tykbundet pande og lad det koge et øjeblik, til det bobler og begynder at tykne. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og hæld fløden over. Bland det hele grundigt, til fløden er fuldstændig fordelt i blandingen. Kom blandingen i en bageform (ca. 10 x 20 cm) beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, så det bliver en sammenhængende kage. Bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time ved 125° - til den er lysebrun og gylden på toppen. Afkøl kagen i ca 15 min. før den skæres ud i 10-12 stk müslibarrer. Afkøl helt før servering.

Energi 9200 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 43%
Fedt 48%