close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Myslibar

Myslibar

Ingredienser

  • 200 g tørrede figner
  • 200 g hele mandler
  • 200 g tørrede abrikoser
  • 350 g jordbær - eller efter årstiden, fx havtorn, hindbær
  • 2 stykker modne bananer
  • 150 g solsikkekerner
  • 150 g speltflager
  • 150 g ahornsirup
  • 100 g tørrede tranebær
  • 100 g græskarkerner
  • 1 dl rapsolie
  • 1 tsk natron
  • 30 stk

Hak figner, mandler og abrikoser groft i en food processor. Kom det i en røreskål og tilsæt jordbær, mosede bananer og de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen og pres det ned i en bradepande foret med bagepapir (ca. 30 x 42 cm). Bag kagen i ovnen til den er gylden og fast. Lad den køle af på en bagerist. Skær den i firkantede myslibarer (ca. 6 x 7 cm) og pynt evt. med smeltet hvid chokolade, som sprinkles over.

Bagetid

Ca. 25 minutter ved 175° varmluft.

Tip

Du kan også komme lidt hakkede brændenælser og vingetang i. Opbevar myslibarerne på frost, og brug dem til mødeservering.

Energi 25620 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 45%
Fedt 46%