close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Nektarinsalat med kalvebryst og sennepscreme på røde eller grønne spidskål

Nektarinsalat med kalvebryst og sennepscreme på røde eller grønne spidskål

Ingredienser

  • 1 kg rensede hele røde eller grønne spidskål
  • vand
  • salt
  • 300 g supermørt kogt kalvebryster (sprængt eller røget)
  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 40 g grov sennep
  • 40 g pære- eller æbleeddike
  • 5 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g nektariner - skåret i tynde både
  • 150 g fennikler - skåret i fine spåner på mandolin eller pålægsmaskine
  • 10 g hakkede dildkviste
Pynt
  • dildkvist
Tilbehør
  • 10 10 tykke skiver ristet rugbrød
  • 10 portioner

Del spidskålene i halve og kog dem i rigeligt vand med salt, til kålen er mør, men stadig har bid. Lad kålen køle af på en rist med skærefladen nedad, så al vandet løber fra kålen. Pluk det kogte kalvebryst i grove strimler og salt det evt. en smule. Bland fløde, sennep, eddike, salt og peber til en dressing. Vend nektariner, kalvekød og fennikel med dressingen. Tilsæt dild og smag til. Del spidskålen i både og læg dem på et stort, fladt fad. Anret nektarinsalaten over spidskålen, så man kan se alle elementerne i salaten og pynt med dild.

Energi 10280 kJ
Protein 20%
Kulhydrat 50%
Fedt 30%