close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Nordisk cremet bygotto

Nordisk cremet bygotto

Ingredienser

  • 150 g finthakkede skalotteløg
  • 10 g finthakkede hvidløg
  • 50 g Lurpak® smør
  • 500 g perlebyg
  • 7 dl grønsagsbouillon
  • 300 g squash i små tern
  • 500 g optøede frosne ekstrafine ærter
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g grofthakket persille
  • 10 portioner

Sauter løg og hvidløg i smør i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og sauter i 1-2 min til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog kornene under låg i ca. 20 min. – rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten godt igennem. Vend persille i lige inden servering.

Tip: Smag evt. til med citronskal og -saft.

Energi 13080 kJ
Protein 20%
Kulhydrat 57%
Fedt 23%