close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Nordisk tzatziki med spidskål, æbler og løg

Nordisk tzatziki med spidskål, æbler og løg

Tilbehør.

Ingredienser

  • 600 g fintsnittet spidskål
  • 6 g groft salt
  • 500 g Kløver® yoghurt 2% græsk inspireret
  • 150 g groftrevede grønne æbler , fx mutzu
  • 75 g finthakket rødløg
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Skyl kålen og drys med salt og lad det stå i en sigte i ca. ½ time - så det kan dryppe af.

Vend yoghurt, æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til og server.

Energi 2500 kJ
Protein 34%
Kulhydrat 48%
Fedt 18%