close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Oksekødsalat med selleri og peberrod

Oksekødsalat med selleri og peberrod

Ingredienser

  • 300 g magert kort, eller stegt oksekød
  • 150 g rødt æbler - skåret i små tern
  • 100 g bladselleri - skåret i små tern
Pynt
  • æble - skåret i både
  • toppen fra bladselleri
Hertil
  • 500 g fuldkornsrugbrød - skåret i skiver
  • 10 portioner

Blancher knoldselleri-ternene i letsaltet vand i ca. 2 min. og lad dem dryppe godt af.

Kom hytteost, yoghurt, peberrod, sukker, eddike, salt og peber i en stor skål og vend det godt sammen. Vend forsigtigt oksekød, æbler og bladselleri i cremen. Smag til.

Anret oksekødssalaten i en skål og pynt med bladselleri og æblebåde. Server sammen med rugbrød.