close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ostecreme af left-overs og friske forårskrydderurter

Ostecreme af left-overs og friske forårskrydderurter

Det kan godt svare sig at samle sine Riberhus osterester, når man kan lave en så smagfuld og cremet smøreost som denne. Den er stærkt vanedannende fordi den er så anvendelig.

Ingredienser

Kom osten i foodprocessoren og kør det til osten er helt blendet ud. Tilsæt hytteost og mælk og kør ostecremen færdig. Spæd evt. op med mere mælk, hvis ostecremen er for tyk. Smag til med friskkværnet sort peber og forårets friske krydderurter.

Tip

Spis ostecremen til sprøde knækbrød, ristet rugbrød eller som smørelse i en sandwich med skinke og grillede grønsager.

Energi 3230 kJ
Protein 33%
Kulhydrat 4%
Fedt 63%