close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ostespecier med flødeostcreme

Ostespecier med flødeostcreme

Sprøde ostespecier med den faste ost digekrone toppet med cremet flødeost.

Ingredienser

Ostespecier
  • 150 g hvedemel
  • 3 g fint salt
  • 1 g friskkværnet peber
  • 100 g koldt Lurpak® smør
  • 100 g fintrevet Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
Flødeostcreme
Pynt
  • purløg
Ostespecier

Bland mel, salt og peber i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt osten. Ælt dejen sammen og tril den til en stang (ca. 22 cm lang). Lad den hvile tildækket på køl i mindst i 1 time. Skær stangen i ca. ½ cm tykke skiver. Læg specierne på en plade og bag dem i ovnen.

Flødeostcreme

Rør flødeost og fløde blødt i en skål. Kom cremen i en sprøjtepose og top specierne med flødeost. Pynt med purløg.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 175° - varmluft.

Energi 10860 kJ
Protein 9%
Kulhydrat 19%
Fedt 72%