close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Pålægssalat med skyr, blomkål og kylling

Pålægssalat med skyr, blomkål og kylling

Ingredienser

  • 600 g Arla® Skyr 0,2%
  • 40 g mælk
  • 30 g æblegelé
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g blomkål i meget tynde skiver
  • 450 g kyllingekød i mindre stykker, stegt eller dampet
  • 200 g rødt æbler i små tern
  • 40 g kapers
  • 10 g hakket bredbladet persille
Pynt
  • æble i tern
  • bredbladet persille
Hertil
  • 500 g fuldkornsrugbrød - skåret i skiver
  • 10 portioner
  • 15 minutter

Rør skyr, mælk, gelé, salt og peber godt sammen med et piskeris.

Vend blomkål, kylling og de øvrige ingredienser i dressingen. Smag til.

Pynt med æble og persille. Server sammen med rugbrød.

Tip

Blomkålen kan snittes i tynde skiver i en foodprocessor eller på et mandolinjern.

Energi 9860 kJ
Protein 35%
Kulhydrat 51%
Fedt 14%