close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Pandekager med stenbiderrogn og to slags ost

Pandekager med stenbiderrogn og to slags ost

Ingredienser

  • 0 portion

Mælk, øl, æg, mel, sukker og 1 knsp. salt piskes sammen. Lad dejen trække min. 30 min. på køl.

Hytteost, fintrevet digekrone, muskat, sellerisalt og 200 g stenbiderrogn røres sammen og der smages til med salt og peber. Dejen bages til tynde pandekager, i koncentreret smør, ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.

Hytteostblandingen fordeles på pandekagerne som rulles og lunes i ovn 2-3 minutter. Serveres straks med den resterende rogn og plukket sødskærm.

Protein 27%
Kulhydrat 39%
Fedt 34%