close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Panna cotta med bid

Panna cotta med bid

En fløjsblød og velsmagende dessert med noter af karamel.

Ingredienser

Panna cotta
  • 200 g sukker
  • 75 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 600 g røde æbler i både
  • 400 g grønne blommer i både
  • 100 g friskpresset citronsaft
  • 2 stykker vaniljestænger - kornene heraf
  • 1 portion
  • 65 minutter
Panna cotta

Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad fløden blive varm i en gryde og smelt sukkeret heri. Smelt den udblødte husblas i flødeblandingen og rør kefir i. Hæld panna cotta blandingen gennem en fintmasket sigte og fordel det i 10 skåle. Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Lad smørret smelte i en stor pande til det er karamelliseret. Tilsæt smørret og lad det bruse op. Kom æblerne i panden og slyng dem godt rundt sammen med citronsaft og vaniljekorn og -stænger. Lad det koge i ca. 3 min. Hæld æblerne i et fad og vend blommerne heri. Lad frugten afkøle lidt.

Tip

Hvis du laver panna cottaen dagen før, så kan du nøjes med 10 blade husblas.

Energi 23010 kJ
Protein 5%
Kulhydrat 46%
Fedt 49%