close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Persillerod med fløde, rogn og dild

Persillerod med fløde, rogn og dild

Tilbehør

Ingredienser

  • 2 kg persillerødder
  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 125 g rød stenbiderrogn
  • 1 tsk stødt muskatnød
  • 1 tsk sellerisalt
  • 1 tsk fint salt
  • 1 1 lille bundt dild
  • 120 g koldpresset rapsolie
  • fint salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

Dilden blendes grundigt med rapsolie - lad dilden bundfælde og sigt forsigtigt det øverste olie fra. Så der opnåes en ren klar grøn olie. Persillerødderne skrælles og skæres i grove stykker og vakuumeres med fløde, muskat, sellerisalt og fint salt. Posen koges til rødderne er møre ca. 35 min. Fløden sigtes fra og rognen tilsættes. Smages til med salt og peber. Fløde og dildolie hældes over pastinakkerne og der serveres straks.

Protein 7%
Kulhydrat 21%
Fedt 72%