close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Pesto af gule beder, gulerødder og solsikkekerner

Pesto af gule beder, gulerødder og solsikkekerner

Ingredienser

  • 50 g græskarkerner
  • 200 g kogte gule beder
  • 200 g kogte gulerødder
  • 5 g pillet hvidløg
  • 75 g revet fast ost, fx Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 4 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 10 portioner

Hak græskarkernerne i en foodprocessor. Tilsæt beder, gulerødder, hvidløg og ost og kør til en tyk glat masse. Smag til med salt og peber og til sidst fløden. Er pestoen for tyk i konsistensen så tilsæt lidt vand.

Energi 3640 kJ
Protein 19%
Kulhydrat 22%
Fedt 59%