close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Pisket smør

Pisket smør

Ingredienser

Pisket smør med yoghurt og olivenolie Pisket smør med persille
Pisket smør med hytteost og hvidløg
  • 0 portion

Pisk smør med yoghurt, hytteost, olivenolie, krydderurter eller andet godt. Resultatet er et luftigt og velsmagende alternativ til ren smør til brødet. Det er også variation til saucen og til den traditionelle kryddersmør til kød, fisk og grøntsager. Fyldig smag, men meget mindre fedt.

Når du pisker smør sammen med andre ingredienser i en PacoJet eller røremaskine, pisker du luft ind i fedtstoffet. Sammen med letheden fra fx yoghurt eller hytteost får du en konsistens, der fylder meget. Samtidig bliver fedtprocenten måske reduceret til det halve, og der er et utal af muligheder for at skabe variation i smagen.

Prøv pisket smør

Som små kolde eller frosne smørtoppe lavet med sprøjtepose

Som kolde eller frosne ruller skåret i skiver

Som alternativ til traditionelt smør på brødet

Til steaks, fisk eller grillede grøntsager

Til bagte kartofler

Som blødt smør som alternativt tilbehør

Som sandwichspreads

Pisket smør og PacoJet

Kom alle ingredienserne i et PacoJet bæger. Stil bægeret på frost natten over. Kør smørret på PacoJet, når du skal bruge det - direkte fra frost.

Pisket smør og røremaskine

Lad smørret få stuetemperatur. Pisk alle ingredienser sammen i røremaskinen, til smørret er let og luftigt. Hvis du laver opskriften med hytteost, skal denne blendes glat først - evt. i en foodprocessor.

Energi 16020 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 1%
Fedt 96%