close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Porrer med løgrom og peberrodsfløde

Porrer med løgrom og peberrodsfløde

Ingredienser

  • 5 5 porrer (kun det hvide)
  • 20 20 meget tynde skiver spæk eller svinebryst (ca. 50 g.)
Peberrodsfløde
  • 250 g løgrom
Pynt
  • dild
  • høvlet peberrod
  • flagesalt
  • 10 portioner

Del hver porre i 2 stykker og kog dem 10 min. i letsaltet vand – de må gerne være meget møre. Afkøl porrestykkerne og del dem på langs. Kom et tyndt stykke spæk på hver halve porre og brænd spækket let med en brænder, men kun så det lige smelter.

Peberrodsfløde

Kom en skrællet peberrod igennem en juicepresser. Vær forsigtig med at komme alt for tæt på, det er meget stærkt for øjnene. Rør fløden til en let creme. Tilsæt peberrodsjuice og salt og smag til. Kom skiftesvis løgrom og peberrodsfløde på porrene. Pynt med dild, høvlet peberrod og et lille nip flagesalt.

Energi 10950 kJ
Protein 10%
Kulhydrat 83%
Fedt 7%