close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
PwC's  bagte rødbedesalat

PwC's bagte rødbedesalat

Udviklet af køkkenchef hos PwC Linda H. Vestergaard

Ingredienser

Bagte rødbeder
  • 1 kg rødbede
  • 15 g olie
Tranebærkompot
  • 150 g frosne tranebær eller tyttebær
  • 90 g rørsukker
Olie/eddikedressing
  • 25 g hvid balsamicoeddike
  • 40 g olivenolie
  • 30 g honning
  • 50 g frosne tranebær eller tyttebær
  • 7 g groft salt
  • friskkværnet peber
Friterede pastinakker
  • 150 g renset pastinakker
  • 600 g olie til friturestegning
  • 10 portioner
Bagte rødbeder

Skræl rødbederne og skær dem i store tern. Vend rødbedeternene med olie og bag dem midt i ovnen til de er møre ca. 60 min. ved 180°. Lad rødbederne køle af.

Tranebærkompot

Kog tranebær og sukker sammen til en tyk kompot.

Olie/eddikedressing

Pisk alle ingredienserne godt sammen. Smag til.

Friterede pastinakker

Skær pastinakken i julienne og friter dem i varm olie. Lad dem dryppe godt af på fedtsugende papir.

Anret salaten på et fad med rødbeder i bunden, dernæst tranebærkompot og smuldret ost.

Hæld dressingen over og kom friterede pastinakker og frisk oregano på toppen.

Energi 11120 kJ
Protein 11%
Kulhydrat 46%
Fedt 43%