close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
PwC's urtebøffer

PwC's urtebøffer

Udviklet af køkkenchef hos PwC Linda H. Vestergaard

Ingredienser

  • 500 g kogte brune ris
  • 1 kg groftrevne grøntsager (fx. broccoli, gulerod , pastinak, selleri - evt. overskud fra salatbaren)
  • 150 g fintrevne løg
  • 25 g knust hvidløg
  • 50 g finthakket persille
  • 2 æg
  • 75 g hvedemel
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 1,5 g tørret timian
  • 15 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 10 portioner

Bland alle ingredienserne godt sammen. Form til bøffer og steg dem i rigeligt olie ved høj varme ca. 5 min. på hver side til de er let gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Energi 9250 kJ
Protein 17%
Kulhydrat 55%
Fedt 28%