close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ramsløgsdressing

Ramsløgsdressing

Ramsløg har en stærk karakteristisk smag og lugt af hvidløg. Det kraftigt smagende lille blad kan bruges i mange retter til at give ekstra smag. Prøv den fx i omelet, pesto, olie, salat, brød m.m. eller i denne grønne velsmagende dressing med flødeost. Dressingen kan vendes med alle ønskelige grønsager, i en kartoffelsalat eller blandes med lidt mayonnaise og vendes i en fiskesalat.

Ingredienser

Tilbehør
  • 1 kg bagte rødbede
  • 1 kg bagt selleri
  • 10 portioner

Blend ost med mælk og piskefløde til en dressing, smag til med muskat, citronskal, salt og peber. Tilsæt persille og ramsløg, og blend i yderligere ca. 30 sek., så den bliver helt grøn af urter. Servering: Til salat, stegt kål eller bagte rodfrugter.

Energi 8310 kJ
Protein 12%
Kulhydrat 40%
Fedt 48%