close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rispapir og spicy kefir

Rispapir og spicy kefir

En lækker lille snack som skal spises lun og dryppes med lidt stærk kefirdressing. En skøn og anderledes starter til gæsterne. Smelter på tungen.

Ingredienser

Spicy kefir
  • 200 g ESSENS Kefir
  • 10 g sød chilisauce
  • 5 g chilisauce
  • 1,5 g fintrevet hvidløg
  • 0,5 g havsalt
  • 500 g olie
  • 80 g rispapir
  • 5 g havsalt
  • chilipulver
  • 1 portion
  • 30 minutter
Spicy kefir

Rør kefir sammen med chili, hvidløg og salt. Smag til.

Lad olien blive godt varm i en stor gryde. Frittér rispapiret til det puffer op. Dryp herefter af på køkkenrulle eller fedtsugende papir. Drys chipsene med salt og chili. Server straks da chipsene er bedst nypuffede. De kan blive bløde af at ligge.

Energi 6280 kJ
Protein 3%
Kulhydrat 18%
Fedt 79%