close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ristede Karl Johan svampe og karamelliserede tyttebær til Arla® Tistrup Digekrone

Ristede Karl Johan svampe og karamelliserede tyttebær til Arla® Tistrup Digekrone

Arla® Tistrup Digekrone er en økologisk, hård ost, der er lagret i 35 uger. Osten har en duft af ristede nødder og en mild og let sødlig smag af brunet smør og flødekaramel, som får et perfekt modspil af dette, let syrlige og smagfulde tilbehør.

Ingredienser

Ingredienser
  • 25 g smør
  • 0,5 kg Karl Johan svampe i skiver eller mindre stykker
  • 0,5 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g friske eller frosne, optøede tyttebær
  • 25 g smør
  • 75 g sukker
  • 250 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 10 personer
  • 30 minutter
Tilberedning

Brun smørret og steg svampene ved jævn varme i ca. 15 min. - eller til væsken er fordampet og de begynder at blive gyldne. Smag til med salt og peber. Lad sukkeret smelte ved jævn varme. Tilsæt smørret og lad det smelte. Kom tyttebærrene i og steg dem ved jævn varme i ca. 6 min. - eller til det begynder at tykne let og karamellisere.

Ved servering

Anret ost, ristede svampe og karamelliserede tyttebær sammen på tallerken. Til buffetservering anrettes svampe og tyttebær sammen og serveres ved siden af osten.

Energi 7650 kJ
Protein 17%
Kulhydrat 25%
Fedt 58%