close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

Smukke og smagfulde rødbeder med ost - lige til at smøre på et lækkert stykke brød.

Ingredienser

Pynt
  • grofthakkede tørret tranebær
  • sort løgfrø , fx Nigella - jomfru i det grønne
  • 10 portioner
  • 65 minutter

Kog rødbederne til de er helt møre og smut skindet af. Lad rødbederne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost, salt og eddike. Blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Kom rødbedehummus i et glas, pynt med tranebær og sorte løgfrø og server.

Energi 4140 kJ
Protein 20%
Kulhydrat 28%
Fedt 52%