close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rødbeder i fad med sennep og tyttebær

Rødbeder i fad med sennep og tyttebær

Ingredienser

  • 1,5 kg kogte små rødbeder i kvarte
  • 150 g frosne tyttebær
  • 20 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 500 g hakkede zittauerløg
  • 25 g finthakket hvidløg
  • 7 g finthakket timian
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 150 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 100 g vand
  • 50 g grov sennep
  • 9 g groft salt
  • friskkværnet peber
Pynt
  • frisk timiankvist
Dertil
  • 1500 g røget kylling eller hamburgerryg
  • 10 portioner

Fordel rødbeder og tyttebær i et fad. Smelt smørret i en pande og steg løg, hvidløg og timian i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde, cremefraiche, vand, grov sennep, salt og peber og kog blandingen i ca. 1 min. Hæld blandingen over rødbederne. Bag i ovnen i ca. 25 min. ved 200°. Pynt med friske timiankviste og server sammen med fx røget kylling.

Energi 14473 kJ
Protein 42%
Kulhydrat 28%
Fedt 30%