close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rødbederavioli med peberrodsskum

Rødbederavioli med peberrodsskum

Tilbehør

Ingredienser

  • 500 g tatar af rødbeder , skyr og agurk
  • 1 - 2 store skrællede rødbede
  • 100 g Arla® Skyr 0,2%
  • 150 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 0,5 muskatnød
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g peberrod
  • 3 dl Arla® sødmælk 3,5%
  • 1 tsk lecithin
  • 2 spsk sukker
  • olivenolie
  • estragon
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Rør rødbedetataren med skyr, fintrevet Digekrone og fintrevet muskat, og smag til med salt og peber. Vakuumer de hele rødbeder (pak dem alternativt stramt i plastfolie) og kog dem i 1 time.

Afkøl og skær rødbeden i tynde skiver på mandolin eller pålægsmaskine. Der skal være ca. 100 skiver i alt (evt. rester kan hakkes og røres i tataren). Læg 50 skiver side om side i en gastrobakke, fordel tataren på skiverne og luk raviolierne med de sidste skiver. Pensl med olie, tildæk og varm raviolierne i ovnen 15 min. ved 180°.

Varm mælken op med fintrevet peberrod, licitin og sukker, og smag til med salt og peber. Skum den op med Bamix skummer (brug alternativt en stavblender).

Anret raviolierne med peberrodsskum, citronskal og grofthakket estragon.

Protein 23%
Kulhydrat 40%
Fedt 37%