close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rødbedetatar med skyr og agurk

Rødbedetatar med skyr og agurk

Tilbehør

Ingredienser

  • 1000 g rødbeder (fehår)
  • 2 2 skalotteløg
  • 2 spsk rapsolie (raffineret)
  • 2 dl rødbedesaft eller vand
  • 300 g hele syltede drueagurker
  • 0,5 0,5 rødløg
  • 2 - 3 spsk grov sennep
  • 100 g Arla® Skyr 0,2%
  • 1 tsk akaciehonning
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Hak rødbedestrimlerne fint og sauter halvdelen af dem i olie med skalotteløg i 5-6 min. Tilsæt rødbedejuicen, og lad rødbederne simre til de er møre, ca. 15 min. (pas på de ikke koger tør, tilsæt evt. mere juice). Tildæk, køl ned og vend med resten af de hakkede rødbeder, fintsnittede rødløg, grov sennep og skyr. Smag til med salt, peber og evt. honning.

Protein 18%
Kulhydrat 66%
Fedt 16%