close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rodfrugtfløde med blå ost og urter

Rodfrugtfløde med blå ost og urter

Sauce & dip

Ingredienser

  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 300 g skrællede, hele pastinakker
  • 100 g Arla® Høgelund Sønderjysk Blå 60+
  • 10 stilke sødskærm (kørvel kan også bruges)
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Pastinakkerne skæres i grove stykker og koges i fløden en time ved jævn varme. (Gryden må have helt tæt låg, ellers bliver de brune). Fløden sigtes fra og ost og urter blendes i og der smages til med salt og peber. Er saucen for tynd, kan pastinakstykker blendes i for rette konsistens.

Protein 4%
Kulhydrat 7%
Fedt 89%