close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rosmarinsyltede tyttebær

Rosmarinsyltede tyttebær

Man hylder årstiden hos SE Stofa, og sylter selvfølgelig i sæsonen. Her er sensommerlige tyttebær og rosmarin syltet, så de giver et flot og sanseligt modspil til fyldige oste – eller til grønne buffet-salater, der er vendt med ost.

Ingredienser

  • 1 kg tyttebær
  • 4 dl vand
  • 4 stykker friske rosmarinkviste
  • 4 stykker laurbærblade
  • 1 kg syltesukker
  • 1 portion

Rens og skyl bærrerne. Kog vandet op i en gryde. Kom bær, rosmarin og laurbær i og bring det i kog. Kog det i ca. i ca. 5 min. , under låg. Tilsæt sukker, og kog i yderligere ca. 2 min. Lad blandingen køle af i en bradepande og hæld den på rene glas. Opbevar syltet på køl.

Energi 19070 kJ
Protein 1%
Kulhydrat 97%
Fedt 2%