close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rugbrødsdrys med muscovadosukker og hindbær

Rugbrødsdrys med muscovadosukker og hindbær

Ingredienser

  • 100 g rugbrød uden kerner
  • 40 g mørk muscovadosukker
  • 10 g frysetørrede hindbær
  • 750 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 100 g blandede bær fx hindbær, ribs og blåbær
  • 10 portioner

Hak rugbrødet fint i en foodprocessor. Rist det hakkede rugbrød i ovnen ved 200° i 5-6 min., til det er knasende sprødt - vend rundt et par gange undervejs. Lad rugbrødet køle af og bland det med muscovadosukker og frysetørrede hindbær. Fordel skyren i 10 glas og fordel rugbrødsdrysset som topping. Pynt med bær.

Energi 3990 kJ
Protein 42%
Kulhydrat 53%
Fedt 5%