close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rustik torskesalat med rodfrugter

Rustik torskesalat med rodfrugter

Ingredienser

  • 200 g rodfrugter - fx selleri og gulerod i små tern
  • 15 g olivenolie
  • 15 g friskpresset citronsaft
  • 500 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 30 g finthakkede drueagurker
  • 20 g finthakkede kapers
  • 10 g finthakket dild eller kørvel
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g lage fra drueagurker
  • 500 g ristet fuldkornsrugbrød - skåret i skiver
  • 10 portioner

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser sammen. Tilsæt salt, peber og lage fra drueagurkerne. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Energi 8230 kJ
Protein 34%
Kulhydrat 49%
Fedt 17%