close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Rygeostdressing med rucola

Rygeostdressing med rucola

Denne rygeostdressing passer til mange ting. Prøv fx at vende den med nye kogte danske kartofler eller i en pastasalat med sprød bacon. Undlader du mælken får du en mere grøn og tæt rygeostecreme, som passer godt til varmrøget laks, grøntsagsstave eller som spread i en sandwich.

Ingredienser

  • 30 g bredbladet persille
  • 100 g rucolasalat
  • 250 g rygeost
  • 200 g mælk
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • revet muskatnød
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 3 g havsalt
  • friskkværnet peber
Hertil
  • 1000 g stegt roastbeef
  • 2000 g nye kartofler
  • 1000 g grøn salat fx. hovedsalat, ærter og agurk
  • 10 portioner

Hak persille og rucola i en foodprocessor. Tilsæt rygeost, mælk og piskefløde og kør til en helt grøn, lind dressing. Smag til med muskat, citronskal, salt og peber. Så er dressingen klar.

Energi 17750 kJ
Protein 30%
Kulhydrat 39%
Fedt 31%