close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Saganaki med rejer og Apetina

Saganaki med rejer og Apetina

Ingredienser

  • 1000 g grønlandske rejer , frost, count 125-175 g
  • 3 dåser flåede tomater
  • 1 1 helt skrællet rødløg
  • 200 g blandede peberfrugter - skåret i tern
  • 5 5 fed hvidløg
  • 1 1 rød chilipeber
  • 3 tsk hønsebouillon
  • 1 krydderurt (3 laurbærblade, 10 stilke timian, 10 stilke persille og 3 stilke rosmarin bundet sammen med kødsnor)
  • 300 g Arla Apetina® soft i tern (ultrafiltreret)
  • olie til sautering
  • fint salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

Sauter finthakket løg, peberfrugtmix og finthakket chili i olie i 4-5 min. ved jævn varme. Tilsæt flåede tomater, boullion, bouquet garni samt knust hvidløg, og lad retten simre i 30-40 min. ved svag varme. Vend de optøede, drænede rejer i, og drys med Apetina. Gratiner retten i ovnen i 10-12 min. ved 200°.

Protein 45%
Kulhydrat 21%
Fedt 34%